A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Hajbeültetés galléria

Elérhetőségek Sikos Klinika

TELEFON: tel:+36203733087

(+361) 209 29 30; (+361) 385 30 02

E-mailben: info@sikos.hu

Sikos Hajbeültetés Klinikára bejelentkezés 9 -17 óra között munkanapokon lehetséges, hívásait szívesen fogadjuk.
Ha nem akar vagy nem tud telefonálni: Amennyiben megadja telefonszámát e-mailben, szívesen visszahívjuk.
Személyes konzultáció: Legjobb, ha van alkalma és lehetősége személyes konzultáción megjelenni előzetesen egyeztetett idópontban. A személyes konzultációt és a hajbeültetés műtétet dr. Sikos Géza plasztikai sebész, hajbeültetés specialista végzi és vezeti.
Online konzultáció: Ha nem tud eljönni személyesen, akkor e-mailben kérünk Öntől képeket, annek alapján már közelítő ajánlatot tudunk tenni.
FREEMAIL probléma
Felhívjuk kedves freemail címről érdeklődő pácienseink figyelmét, hogy a freemail szerver megbízhatatlan működése miatt számos innen érkező levélre küldött válaszunk nem kerül átvételre.
Amennyiben néhány napon belül nem érkezik válasz tőlünk, kérjük, írjanak más címről vagy érdeklődjenek telefonon. Megértésüket köszönjük.

Őszinte és reális szakértői ajánlatok- Személyre szabott, részletesen elmagyarázott és jól érthetően megindokolt korrekt ajánlatot teszünk Önnek állapotfelmérés után. A konzultáció alkalmával Ön elmondhatja kérdéseit a hajbeültetésről, ismertetheti kívánságait, elképzeléseit. Mi felmérjük az Ön adottságait, és ennek alapján tájékoztatjuk, hogy érdemes -e hajbeültetést végeztetnie, illetve javaslatot teszünk műtéti lehetőségekre.

Helyszín: 1113 Budapest, Edömér utca 6.

Tel: 06-1-209 29 30

A magánklinika a XI. kerületben a Feneketlen tónál található. A tó egyik oldalán húzódik az Edömér utca, a Flamenco szállodával szemben. A sarkon lévő 6. szám előtt fizetős parkoló áll rendelkezésre.

GPS koordináták: 47.47644, 19.039878

Kérdezzen tőlünk, töltse ki az űrlapot!
Ha megadja telefonszámát, visszahívjuk!BAHRS
 
 
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /kapcsolat.html